Especialistes en la prestació de serveis fiscals, comptables i mercantils

 
 

Thió Fusté Assessors és una assessoria d’empreses especialitzada en l’assessorament fiscal, comptable i mercantil per a empreses i professionals i en menor mesura també per a particulars. Principalment, els nostres serveis els enfoquem a assessorar i acompanyar professionals i petites i mitjanes empreses, ajudant també a la presa de decisions empresarials en funció dels balanços i estats comptables de la societat.
Entre els nostres clients hi tenen un pes important les empreses del sector cultural, en especial de la indústria musical.
Una de les altres especialitats del despatx consisteix en donar assessorament integral a empreses d’economia social i a societats cooperatives.
 

 

Assessorament fiscal

Assessorem empreses i professionals, gestionem el compliment de les seves obligacions tributàries, adaptant-nos als canvis normatius.

Donem un acompanyament continuat als nostres clients, supervisant el correcte compliment de les diverses obligacions de caràcter formal i legal establertes per la legislació.

Deducció de música en viu i arts escèniques

Oferim als festivals de Música i Arts escèniques l’opció d’obtenir una font de finançament extra mitjançant la cessió de la deducció generada pel propi festival.

Entre els nostres clients es troben els principals festivals de música de les comarques gironines.

Des de l’any 2021 existeix l’opció de cedir a inversors la deducció generada. 

Assessorem, gestionem i tramitem la deducció per espectacles i música en viu regulada a l’article 36 de l’impost de societats. Som un despatx de referència pel sector artístic i musical.

 

ASSESSORIA PROPERA

El nostre servei d'assessorament es basa en un tracte proper i individualitzat per a cada cas.

ACOMPANYAMENT

No ens limitem a fer la presentació dels impostos trimestrals. El nostre objectiu és donar suport a les empreses en el seu dia a dia i ajudar-los en la presa de decisions estratègiques.

SERVEIS EFICIENTS

Assessoria fiscal a Girona amb la capacitat d'absorbir el teu cas de manera ràpida i eficaç. El nostre mètode de treball es basa en el seguiment constant de la teva empresa.