Assessoria Girona

Especialistes en la prestació de serveis fiscals, comptables i mercantils

 
 

Thió Fusté Assessors és un despatx professional especialitzat en la prestació de serveis fiscals, comptables i mercantils a professionals autònoms i petites i mitjanes empreses. Oferim un servei proper i integral perquè la gestió de la vostra empresa compleixi tots els requisits legals i fiscals vigents de la forma més avantatjosa i eficaç.

 

Assessorament fiscal

Oferim assessorament i planificació fiscal d'autònoms, societats mercantils, cooperatives i altres entitats, supervisant el correcte compliment de les diverses obligacions de caràcter formal i legal establertes per la legislació.

Deducció de música en viu

Assessorem, gestionem i tramitem la deducció per espectacles i música en viu regulada a l’article 36 de l’impost de societats. Som un despatx de referència pel sector artístic i musical

 

ASSESSORIA PROPERA

El nostre servei d'assessorament integral en l'àmbit fiscal, mercantil i comptable es basa en un tracte proper i individualitzat per a cada cas.

INNOVACIÓ CONSTANT

No ens limitem a presentar impostos. T'oferim una gamma completa de solucions adaptades al teu cas per aconseguir els objectius marcats.

SERVEIS EFICIENTS

Assessoria fiscal a Girona amb la capacitat d'absorbir el teu cas de manera ràpida i eficaç. El nostre mètode de treball es basa en el seguiment constant de la teva empresa.